SAKARYA ARİFİYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı PDR Hizmetleri Çerçeve Planları Hazırlanmıştır

2016 - 2017 Eğitim - Öğretim Yılı Sakarya İli Adapazarı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü hizmet bölgesinde bulunan okullara yönelik Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Çerçeve Planları okul türlerine göre hazırlanmıştır.

Bağımsız Anaokulları

İlkokul

Ortaokul

Lise

Özel Eğitim Uygulama Okulu

Hazırlanan çerçeve planlar örnek olduğundan; her okul, bulunduğu bölgenin özellikleri ve öğrencilerin/öğretmenlerin/velilerin rehberlik ihtiyaçlarını dikkate alarak çerçeve plan üzerinde değişiklik yapabilir. Etkinliklerin seçiminde; öğrencilerin yaş ve gelişim dönemi özellikleri ile kazanıma uygunluğu dikkate alınmalıdır. Kazanımların işleniş sırası sınıfların özellikleri, öğrenci ihtiyaçları ve rehberlik öğretmeninin uygulaması gereken etkinlikler dikkate alınarak gerekli düzenlemelerle değiştirilebilir. 

NOT: Çerçeve Planlar düzenlendikten sonra 17 Ekim 2016 tarihine kadar adaram2009@gmail.com adresine mail atılması yeterlidir. Ayrıca çıktı alınarak RAM´ a gönderilmesine gerek yoktur. Bir adet çıktının okulda muhafaza edilmesi gerekmektedir.

Arifbey Mah. Adnan Menderes Cad. B Blok No 5 Arifiye/SAKARYA - 0264 229 39 96

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.